Biroul de presă al Consiliului Judeţean al Elevilor Galaţi recrutează Recomandat

Luni, 11 Octombrie 2021 13:44
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi, unica structură de reprezentare a elevilor din judeţ, a dat startul recrutărilor pentru posturile din cadrul Biroului de Presă. „Până la data de 18 octombrie 2021, ora 23.59, orice elev cu dorinţă de implicare în domeniul educaţional poate candida pentru una dintre funcţiile vacante de redactor, graphic designer, web developer şi fotograf”, anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi.

„Talentul, spontaneitatea şi dorinţa de implicare în comunitate sunt principalele caracteristici pe care un aspirant la o funcţie în cadrul Biroului de Presă ar trebui să le deţină. Ajută-ne să consolidăm imaginea structurii, iar noi îţi vom oferi un cadru necesar dezvoltării abilităţilor tale de comunicare şi relaţionare”, spune Alexia-Crina Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Galaţi.

Pentru mai multe informaţii referitoare la ce presupune activitatea în cadrul Biroului de Presă, dar şi pentru a aplica pentru unul dintre posturile vacante, accesează link-ul: https://forms.gle/ZJyZPkAvMkHxQftS6.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu