AVANPREMIERĂ ABSOLUTĂ: Thriller-ul psihologic "MIRACOL", pe 24 ianuarie, la Galaţi (VIDEO) Recomandat

Vineri, 21 Ianuarie 2022 09:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Miracol”, regizat de Bogdan George Apetri („Periferic”, „Neidentificat”), va putea fi urmărit pe 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, într-o avanpremieră absolută, la Galaţi, la Cinema City. Filmul premiat la numeroase festivaluri internationale de prestigiu se va vedea, cu 10 zile înainte de lansare, în zi de sărbătoare românească.

Filmul îmbină intensitatea unei drame şi tensiunea unui thriller psihologic cu suspansul şi intriga atent construită a unui film poliţist şi îi are în rolurile principale pe Ioana Bugarin şi Emanuel Pârvu. Din distribuţie mai fac parte: Cezar Antal, Ovidiu Crişan, Valeriu Andriuţă, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Râlea, Nora Covali, Natalia Călin, Cătălina Moga, Olimpia Mălai, Vasile Muraru şi Mircea Postelnicu.

Premiera în cinematografele din România va avea loc pe 4 februarie.

Despre film

Împărţit în două capitole, „Miracol” o urmăreşte pe tânăra călugăriţă novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din oraşul vecin. Nereuşind să-şi rezolve problemele şi să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlneşte o soartă neaşteptată.

A două parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliţie plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas - într-o structură perfect oglindită. Investigaţia lui aduce la lumina indicii şi confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înţeles din spatele acţiunilor Cristinei, ci şi la un posibil miracol.

VEZI TRAILER-UL FILMULUI AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu