Miercuri, 07 Decembrie 2022 11:36

Peste 150 de oameni au fost răniţi, după ce două trenuri de navetişti s-au izbit puternic într-o gară din Spania Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 150 de oameni au fost răniţi, după coliziunea a două trenuri de navetişti, în gara din localitatea Montcada i Reixac, Catalonia, relatează CCMA, compania publică de radio şi televiziune din Catalonia. Unul dintre trenuri l-a izbit puternic pe celălalt, care era oprit şi în care se urcau pasagerii. Cauza coliziunii este încă în curs de investigare, notează observatornews.ro.
Accidentul s-a petrecut la ora 7.50 dimineaţa şi, odată cu evacuarea trenurilor, Sistemul Medical de Urgenţă a raportat că au fost 155 de răniţi, dintre care 150 minori. Au fost mobilizate 18 unităţi de urgenţă.
Trei dintre pasagerii răniţi uşor au fost transferaţi la diferite spitale din localitate.
Unii dintre oameni sunt îngrijiţi în apropierea gării, având pe ei pături termice, dar când va fi posibil vor fi mutaţi în centre de specialitate.
Din cauza accidentului, traficul feroviar în ambele sensuri între Montcada şi Reixac-Bifurcació şi Terrassa a fost întrerupt pentru mai bine de o oră şi jumătate.

Lasă un comentariu