Miercuri, 17 August 2022 15:15

O tânără de 15 ani şi-a injectat sângele iubitului infectat cu HIV pentru a-şi ''demonstra dragostea'' Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără care şi-a cunoscut iubitul pe Facebook se află acum sub supravegherea medicilor, după ce a comis un act înfiorător ca să-şi arate dragoste pentru partener. Adolescenta a vrut să se infecteze cu HIV, în semn de devotament, notează observatornews.ro.
O adolescentă şi-a injectat sângele infectat cu HIV al iubitului ei pentru a dovedi că dragostea ei este reală. Tânăra din Assam, nord-estul Indiei, şi-a asumat riscul înfiorător drept un act suprem de angajament. Kalinga TV relatează că cei doi s-au întâlnit prin Facebook şi erau împreună de aproximativ trei ani şi jumătate înainte de injectare.
Familia fetei  de 15 ani ar fi acţionat în justiţie împotriva iubitului după ce a aflat despre injecţie. Din oraşul Hajo, băiatul a fost reţinut de poliţie, în timp ce fata continuă să fie sub supravegherea medicilor. Cei doi au încercat să fugă împreună de mai multe ori în trecut, dar a fost adusă acasă de fiecare dată, notează Daily Star.
Adolescenta ar fi cunoscut riscul pe care şi l-a asumat atunci când a folosit seringa pentru a se injecta, deşi nu există încă informaţii despre dacă partenerul ştia sau nu care erau intenţiile ei.

Lasă un comentariu