Luni, 26 Septembrie 2022 11:50

A ajuns la spital după ce a primit factura la curent: „Nu mai vedeam nimic”. Întâmplarea nefericită a unui om de afaceri italian Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un antreprenor din oraşul italian Marsala a ajuns la spital după ce a primit o factură la curent în valoare de 83.000 de euro. Poprietar al unui hotel, Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de nu mai puţin de 83.318,08 euro, de zece ori mai mult decât în mod normal, scrie newsicilia.it, citat de digi24.ro. Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie.
Când a văzut factura, Davide Bellitteri s-a simţit rău şi a ajuns direct la urgenţe. „Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulţumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat şi în special doctorului Schifano care m-a ţinut sub observaţie timp de şase ore”, a spus acesta. Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo şi cineva va trebui să o plătească.
Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conţine vreo greşeală sau suma chiar trebuie plătită. „Nu poţi să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori şi angajaţi”, a declarat mai antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Lasă un comentariu