Miercuri, 11 Mai 2022 13:19

6 motive pentru a-ți vinde cărțile unui anticariat din Galați Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cărțile ne sunt alături încă din primii ani de școală și cu ajutorul acestora ne putem dezvolta abilitățile de citire și scriere, dar și cunoștințele generale, în timp ce ne relaxăm în compania personajelor preferate, care trec prin diferite aventuri suprinzătoare.

Dacă ești genul de persoană căreia i-a plăcut să citească încă din copilărie, cu siguranță de-a lungul timpului ai ajuns să deții un număr impresionant de cărți pe care, fie le-ai citit din plăcere, fie ți-au fost utile pe parcursul anilor de studiu, dar acum au ajuns să-ți ocupe inutil spațiul din bibliotecă. Cu ajutorul unui anticariat din Galați îți vei elibera spațiul rapid, fără niciun efort din partea ta și vei avea certitudinea că titlurile pe care le-ai iubit vor ajunge pe mâna unor profesioniști care apreciază cărțile la fel de mult ca tine.

Iată care sunt motivele pentru care este recomandat să apelezi la un anticariat atunci când vrei să vinzi cărți:

 • Poți vinde oricât de multe cărți din orice domeniu
 • carti_vechi_anticariat.jpg

  Motivele pentru care vrei să îți eliberezi biblioteca de toate acele cărți pe care le-ai citit pot varia: te muți, vrei să reamenajezi casa, ai moștenint o bibliotecă sau vrei să renunți la cărțile copiilor care nu mai sunt potrivite vârstei lor. Anticarii din Galați dispun de mijloacele necesare pentru a ridica în mod gratuit de la domiciliul tău chiar și un număr mare de cărți. Atunci când alegi să colaborezi cu un anticariat din Galați, ți se face o evaluare a cărților vechi în funcție de autori, starea cărților, domeniul din care acestea fac parte, precum și numărul lor, iar dacă ești mulțumit de evaluarea făcută de anticari, aceștia îți vor da banii în numerar, pe loc.

 • Anticarii se deplasează gratuit la domiciliul tău
 • Toate serviciile oferite de anticariat, mai exact: deplasarea, evaluarea si ridicarea cărților de la domiciliul tău sunt servicii gratuite pentru toți cei care contactează echipa de achiziții cărți cu scopul de a-și vinde volumele din bibliotecă. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul disponibil pe site-ul anticariatului din Galați sau să completezi formularul de contact, disponibil tot pe website, iar împreună cu achizitorii să stabilești ziua și ora la care ești acasă pentru ca anticarii să îți cumpere cărțile.

 • Primești pe loc banii pentru cărțile vândute
 • Să-ți vinzi cărțile vechi unui anticariat din Galați reprezintă o oportunitate de a obține o sumă de bani pe care să o aloci oricăror nevoie presante. Fie că vrei să îți cumperi cărți noi pe care le ai pe lista de dorințe, fie că dorești să economisești sau să investești respectiva sumă de bani într-un proiect personal, dacă-ți vinzi cărțile unui anticariat poți obține rapid un venit suplimentar.

 • Vei avea casa mai organizată
 • Atunci când renunți la lucrurile care nu îți mai sunt de folos, vei putea păstra curățenia pentru o perioadă mai lungă de timp, iar casa și biblioteca vor fi mult mai organizate. Vânzarea cărților vechi unui anticariat reprezintă una dintre cele mai facile metode de a reda un nou aspect casei tale, lucru care îți va aduce beneficii și pe plan personal. Când te simți confortabil la tine acasă, acest lucru se reflectă și în relațiile cu cei apropiați.

 • Ai posibilitatea de a citi mai mult
 • Suma pe care o obții din cărțile vechi vândute anticariatului o poți folosi pentru a-ți achiziționa noi titluri pe care să le citești, mai ales că lectura este o bună modalitate de relaxare. Întrucât casa va fi mult mai organizată, vei putea dedica mai mult timp lecturii și astfel te vei bucura de toate beneficiile pe care această activitate ți le oferă.

 • Promovezi activitatea de a citi
 • Dacă alegi să-ți vinzi cărțile unui anticariat, faci posibilă revenirea pe piață a unor titluri care nu se mai găsesc în librării sau care nu au fost reeditate și care sunt de interes pentru alți cititori. Misiunea anticariatului este aceea de a oferi acces la cultură prin intermediul cărților, iar atunci când alegi să colaborezi cu aceștia, susții, alături de echipa anticariatului, mii de cititori din întreaga țară.

  Eliberează-ți spațiul și biblioteca apelând la serviciile de cumpărare cărți ale anticariatului din Galați.

  Lasă un comentariu